Luxe vakantiehuis 2-12 personen

Vakantiehuis Het Bonte Paard is landelijk gelegen aan de oude dorpsweg tussen de karakteristieke brinkdorpen Dwingeloo en Ruinen.

Het is uniek gesitueerd, weidse uitzichten, met als achtertuin het immense  natte heide gebied ’t Nationaal Park Dwingelderveld.

Vanuit Het Bonte Paard kan men prachtige wandel- en fietstochten – ATB route- weg van de massa. Een bezoek aan de schaapkooi, bezoekerscentrum Ruinen, de radiotelescoop behoort tot de mogelijkheden. Een bezoek aan theehuis de Anserdennen, pannenkoekenboerderij De Bospub maar daar niet aan ontbreken. Het verwarmd openlucht boszwembad De Paasbergen ligt op fietsafstand.

Eénmaal thuis is het goed vertoeven. Het vakantiehuis heeft 2 appartementen waar dus 2 gezinnen “apart” kunnen verblijven. Belangrijk aandachtspunt in de Corona tijd.

Op het landschappelijk ingerichte terrein bevindt zich een speeltuintje met tractorbaan , trampoline en kinderboerderij.

Het Bonte Paard heeft 6 slaapkamers, waarvan enkele met eigen badkamer. In het voorhuis is ruimte voor 6 personen en in het achterhuis eveneens 6 personen. In beide appartementen bevinden zich 2 woonkamers met open keuken. Kinderbedden bijplaatsen mogelijk.

Het achterhuis heeft een openhaard.  Achter het vakantiehuis staat een buitenkeuken, waar men tot laat in de avond heerlijk kan vertoeven.

Maandag tot vrijdag te boeken per nacht
Vrijdag t/m zondag voor minimaal 2 nachten.

RESERVEREN

Een impressie…