Vakantiehuis tot 8 personen

Het voorhuis wat vroeger gebruikt werd als woning voor de boeren, is een accommodatie in een knusse stijl. Het voorhuis is voorzien van 3 slaapkamers met allemaal een eigen badkamer. Een gezellige gezamenlijke keuken met uitkijk op de voortuin. In de gezamenlijke woonkamer kunt u ’s avonds televisie kijken, een spelletje doen of gewoon gezellig met elkaar de dag doornemen.

Woonkamer en keuken:
Omschrijving woonkamer en keuken

Slaapkamer 1:
Deze ruime kamer is voorzien van veel licht inval van buiten en heeft 2 losse bedden met een kledingkast. De badkamer vindt u los van de kamer in de hal. Deze badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel, toilet en ligbad.

Slaapkamer 2:
Deze speelse kamer bevindt zich op de eerste verdieping met een eigen overloop naar de badkamer. Deze kamer is voorzien van een dakkapel. 2 losse bedden en een kleding kast. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Slaapkamer 3:
Deze kamer bevindt zich ook op de eerste verdieping en is voorzien van 2 losse bedden, een ladekast en een aanliggende badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet.

Het voorhuis is ook voorzien van een terras naast de boerderij. Dit is een ruim terras waar u zeker zomers volop kunt genieten van de zon en het uitzicht over de landerijen en de bosrand.

Onze vakantiehuizen

Foto’s voorhuis