Gezellig weg met je familie, vriendengroep, sportgroep of bedrijf en verblijven in een onze prachtige landelijk gelegen accommodatie De IJsvogel. De accommodatie is van alle gemakken voorzien en centraal gelegen als uitvalsbasis om een uitstapje te maken naar Dwingeloo, Ruinen en het Nationaalpark Dwingelderveld.

De geheel vrijstaande accommodatie is gelegen op ons landgoed en geschikt tot 6 personen.

U beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamera. Er is een ruime living met een volledige ingerichte keuken aanwezig. Buiten is er een terras waar u een heerlijk rustig plekje heeft om te genieten.

Het is uniek gesitueerd, weidse uitzichten, met als achtertuin het immense  natte heide gebied ’t Nationaal Park Dwingelderveld.

Vanuit Het Bonte Paard kan men prachtige wandel- en fietstochten – ATB route- weg van de massa. Een bezoek aan de schaapkooi, bezoekerscentrum Ruinen, de radiotelescoop behoort tot de mogelijkheden. Een bezoek aan theehuis de Anserdennen, pannenkoekenboerderij De Bospub maar daar niet aan ontbreken. Het verwarmd openlucht boszwembad De Paasbergen ligt op fietsafstand.

Op het landschappelijk ingerichte terrein bevindt zich een speeltuintje met tractorbaan , trampoline en kinderboerderij.

Maandag tot vrijdag te boeken per nacht
Vrijdag t/m zondag voor minimaal 2 nachten.

De IJsvogel:
– Tot 6 personen
– 3 luxe slaapkamers
– 2 mooie badkamers
– Ruime comfortabele living
– Moderne ingerichte keuken

Onze vakantiehuizen

reserveren

Dit huis heeft een gezellige indeling en straalt een heerlijke rust uit. De IJsvogel heeft een eigen oprit met parkeermogelijkheid voor 3 auto’s. Op het terras is een picknicktafel, een comfortabele zithoek en barbecue.Vanuit de slaapkamers komt men op een besloten buitenterras.Er is een gezellige woonkamer/keuken , waarvan uit 1 slaapkamer bereikbaar is . Deze heeft een douche. toilet en ruim ligbadbad. Een bed bijplaatsen op de ruimte slaapkamers is mogelijk.Er is goede WIFI beschikbaar voor binnen en buiten.

Slaapkamer nr 1:  2 losse bedden + 1 bed bijplaatsen mogelijkSlaapkamer nr 2:  2 losse bedden 1 bed bijplaatsen + 1 logeerbedjeSlaapkamer nr 3:  2 losse bedden uitschuifbed