Gezellig weg met je familie, vriendengroep, sportgroep of bedrijf en verblijven in een onze prachtige landelijk gelegen accommodatie. De accommodatie is van alle gemakken voorzien en centraal gelegen als uitvalsbasis om een uitstapje te maken naar Dwingeloo, Ruinen en het Nationaalpark Dwingelderveld.

De geheel vrijstaande accommodatie is gelegen op ons landgoed en geschikt tot 8 personen.

U beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er is een ruime living met een volledige ingerichte keuken aanwezig. Buiten zijn er meerdere terrassen waar u een heerlijk rustig plekje vindt om te genieten. U beschikt over een eigen buitenkeuken, loungebanken en een zwembad.

Het is uniek gesitueerd, weidse uitzichten, met als achtertuin het immense  natte heide gebied ’t Nationaal Park Dwingelderveld.

Vanuit Het Bonte Paard kan men prachtige wandel- en fietstochten – ATB route- weg van de massa. Een bezoek aan de schaapkooi, bezoekerscentrum Ruinen, de radiotelescoop behoort tot de mogelijkheden. Een bezoek aan theehuis de Anserdennen, pannenkoekenboerderij De Bospub maar daar niet aan ontbreken. Het verwarmd openlucht boszwembad De Paasbergen ligt op fietsafstand.

Op het landschappelijk ingerichte terrein bevindt zich een speeltuintje met tractorbaan , trampoline en kinderboerderij.

Maandag tot vrijdag te boeken per nacht
Vrijdag t/m zondag voor minimaal 2 nachten.

reserveren

De Ransuil:
– Tot 8 personen
– 3 luxe slaapkamers
– 2 mooie badkamers
– Ruime comfortabele living
– Moderne ingerichte keuken

Onze vakantiehuizen

Slaapkamer nr 4:  2 losse bedden / op zoldertje 2 losse beddenSlaapkamer nr 5:  2 losse bedden 1 bed bijplaatsen + 1 logeerbedjeSlaapkamer nr 6: 2 losse bedden uitschuifbed

Vanuit de entree komt men in een ruime hal, die een Portugese sfeer uitstraalt. Hieraan zijn 2 kamertjes verbonden, een kleine slaapkamer (6) en aan de andere zijde de wasruimte, droger. Ook bereikt u kamer nr 4 vanuit de hal deze heeft naast de 2 losse bedden ook een vlierinkje waar 2 grotere kinderen kunnen slapen .kamer nr 5, ook vanuit de hal heeft een masterbed en een gedeelde badkamer. Vanuit deze hal komt men in een ruime woonkamer/ keuken met een groot aanrecht en Frans La Canche fornuis, waarop gewenst heerlijk gekookt kan worden. Vanuit de woonkamer heeft men een vergezicht over de landerijen. Er is een houtkachel. Van half april tot eind september staat er een zwembad op het terras voor een verkoelend moment.In de buitenkeuken en de loungezithoek is het heerlijk vertoeven tot in de late uurtjes. Vanuit de Bosuil heeft men zicht op de kinderboerderij, tractorbaan. Er is een barbecue beschikbaar.Er is goede WIFI beschikbaar voor binnen en buiten.Parkeren doet men  op het grote parkeerterrein aan de weg.